Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، رضا کریمی شامگاه یکشنبه در مراسم گرامیداشت استاد نادر طالب زاده که به همت دستگاه‌های فرهنگی کرمانشاه در محل حوزه هنری برگزار شد، اظهار کرد: شهید آوینی همواره بر استفاده از استاد نادر طالب زاده تاکید داشتند زیرا استاد زاده در غرب زندگی و شرایط آنجا را به خوبی درک می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با وجود امکانات رفاهی استاد نادر طالب زاده پس از وقایع سینما رکس آبادان در حالی که تعداد افراد بسیاری قصد عزیمت به آمریکا و اروپا را داشتند در یک هواپیمای خالی به کشور باز می‌گردند و مجذوب انقلاب می‌شوند.

معاون اداره‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه تصریح کرد: کتاب راز رسانه در ۲ جلد نگارش شده که حاوی زندگینامه، مصاحبه و گفتگوهای این هنرمند انقلابی است و همچنین نادر طالب زاده فعالیت خود را از مستندسازی در جنگ تحمیلی آغاز و پس از وقوع جنگ بوسنی به انجا سفر کرد و مستندهایی تهیه کرد.

کریمی با اشاره به اینکه نادر طالب زاده با مستندسازی و کارگردانی بیگانه نبود، گفت: استاد طالب زاده دارای مدرک کارشناسی زبان انگلیسی و کارگردانی سینما بود و به همین دلیل آثار ایشان برجسته است و از جمله اقدامات برجسته این هنرمند انقلابی می‌توان به ساخت برنامه‌های راز و عصر اشاره کرد که با حضور کارشناسان برجسته ایرانی و خارجی تهیه و پخش می‌شد.

وی ادامه داد: این هنرمند و دیده بان فرهنگ انقلابی برای اولین بار در برنامه‌های خود موضوعاتی از قبیل عدالت خواهی و کم آبی و مشکلات خوزستان را مطرح کرد در حالی که بسیاری از افراد از پرداختن به چنین موضوعاتی اجتناب می‌کردند.

معاون اداره‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه بیان کرد: یکی از اقدامات برجسته استاد نادر طالب زاده برگزاری جشنواره عمار بود که توانست از طریق آن با ایجاد انگیزه فیلم سازان و مستندسازان جوانی را شناسایی و تربیت کند و همچنین برگزاری کنفرانس افق مو که ماهیتی ضد استکباری داشت منحر به ممنوع الورود شدن این هنرمند به آمریکا شد.

کریمی تاکید کرد: استاد نادر طالب زاده همواره در آثار خود سعی می‌کرد که دیگران مطرح کند نه آنکه برای خود شهرت به دست آورد و در این مسیر افراد تأثیرگذاری را به کشور معرفی کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: نادر طالب زاده کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۰۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با حضور جمعی از مسئولان، اصحاب فرهنگ و هنر مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان در تالار مهتاب اهواز برگزار شد. 

در این مراسم، رئیس حوزه هنری خوزستان گفت:حضرت امان خمینی (ره) درباره هنر معتقد بودند که هنر در عرفان اسلامی ترسیمِ روشنی عدالت، شرافت و انصاف و تجسم تلخکامی گرسنگان مغضوب قدرت و پول است. 

محمد شهباز گروئی افزود: امام خمینی رحمت الله علیه، بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی همچنین معتقدند بودند که "هنرمندان ما در جبهه‌های دفاع مقدسمان این‌گونه بودند، تا به ملأ اعلا شتافتند و برای خدا و عزت و سعادت مردمشان جنگیدند و در راه پیروزی اسلام عزیز تمام مدعیان هنر بی‌درد را رسوا کردند. "

وی اظهار کرد: قطعا این هنر و این هنرمند محدود به جغرافیا نیست که حقیقت و انسانیت مرز نمی‌شناسد و چقدر اقل و ادل سرود: مرزِ ما عشق است هرجا اوست آنجا خاکِ ماست، سامرا، غزه، حلب، تهران، چه فرقی می‌کند؟ 

شهباز گهروئی با تاکید بر اینکه نهضت هنر انقلاب در استان خوزستان شعله ورتر از گذشته، موثر و جریان ساز شده است، بیان کرد: روایت تولیدات و رویداد‌های شاخصِ نهضت هنر انقلاب اسلامی در خوزستان در زمان محدود یک ساعت و دوساعت بی شک غیرقابل انجام است، اما چه شد که به این نقطه مطلوب رسیدیم و قدردان چه چیز یا چه کسانی باید باشیم تا این مسیر همچنان رو به رُشد و تعالی باشد و آن چه مطلوب و ایده آل امامین انقلاب اسلامی است، محقق گردد. 

در این مراسم حجت الاسلام آرش نیک نژاد هنرمند نقاش خوزستانی و مبدع سبک تداعی به عنوان چهره هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب و معرفی شد.

دیگر خبرها

  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • اجرای ۳۰ عنوان برنامه، به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در استان همدان
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه